ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Εάν ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει κάποιο προϊόν, έχει το δικαίωμα να το κάνει μέσα σε διάστημα 14 (δεκατεσσάρων) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, αφού προηγουμένως επικοινωνήσει με την εταιρεία μας τηλεφωνικώς στο 231 500 7118 ή μέσω e-mail στο mywedding24@gmail.com. Το κόστος επιστροφής επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη.

Για να θεωρηθεί δεκτή η επιστροφή ενός προϊόντος θα πρέπει αυτό να είναι στην ίδια ακριβώς κατάσταση, όπως παραδόθηκε στον πελάτη. Δηλαδή:

  • Το προϊόν δεν πρέπει να είναι χρησιμοποιημένο
  • Το προϊόν δεν πρέπει να είναι φθαρμένο
  • Το προϊόν δεν πρέπει να έχει πλυθεί ή τροποποιηθεί
  • Το καρτελάκι αναγνώρισης θα πρέπει να βρίσκεται προσαρτημένο στο προϊόν μαζί με όλες τις υφασμάτινες ετικέτες του σχεδιαστή.
  • Θα πρέπει να περιλαμβάνονται στο δέμα όλα τα έγγραφα που συνόδευαν την αποστολή (Απόδειξη Λιανικής Πώλησης – Τ.Δ.Α. κ.λπ.).
  • Αν τα επιστρεφόμενα κουτιά των προϊόντων έχουν υποστεί ζημία, η επιστροφή δεν γίνεται δεκτή.
  • Για προϊόντα που έχουν παραχθεί ειδικά για εσάς (προσκλητήρια – μπομπονιέρες ) δεν γίνονται επιστροφές
  • Εάν πληρούνται όλες οι παραπάνω προϋποθέσεις, το My wedding υποχρεούται να αντικαταστήσει το προϊόν με οτιδήποτε άλλο είδος επιθυμεί ο πελάτης.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Εάν ο πελάτης επιθυμεί να αλλάξει κάποιο προϊόν, έχει το δικαίωμα να το κάνει μέσα σε διάστημα 20 (είκοσι) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, αφού προηγουμένως επικοινωνήσει με την εταιρεία μας τηλεφωνικώς στο 231 500 7118 ή μέσω e-mail στο mywedding24@gmail.com. Η διαδικασία που ακολουθείται είναι να αποστέλλεται το νέο δέμα και κατά την παράδοσή του ο πελάτης παραδίδει στον Κούριερ το δέμα προς επιστροφή. Το κόστος της επιστροφής και νέας αποστολής επιβαρύνει συνολικά τον πελάτη με 5,00 € ανεξαρτήτως ποσού και πραγματοποιείται πάντα με την συνεργαζόμενη μεταφορική acs courier.

Σε περίπτωση επιλογής προϊόντος μεγαλύτερης αξίας, η διαφορά χρεώνεται στον πελάτη.

Οι επιστροφές των προϊόντων γίνονται στην τρέχουσα τιμή του εκάστοτε είδους κατά την ημερομηνία παραλαβής του στο My Wedding από την courier.

Η διεύθυνση επιστροφής του δέματος είναι:

Καραολή και Δημητρίου 27, Εύοσμος 562 24