Μπορείτε να εξοφλήσετε τις αγορές σας από το mywedding24 με τους ακόλουθους τρόπους:

Πληρωμή με μετρητά

Η πληρωμή της παραγγελίας με μετρητά γίνεται μόνο από το φυσικό μας κατάστημα. Διεύθυνση: Καραολή και Δημητρίου 27, Εύοσμος 562 24

Πληρωμή με Αντικαταβολή

Η πληρωμή της παραγγελίας γίνεται από τον πελάτη προς τον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφορών (ACS Courier) κατά την παράδοση, με μετρητά.

Σε κάθε περίπτωση, το κόστος για πληρωμή με αντικαταβολή διαμορφώνεται στα 3,00€ για αποστολές εντός Ελλάδος.

Πληρωμή με Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα

Εξόφληση της παραγγελίας με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας Visa & Mastercard.

Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών, αυτές γίνονται μέσα από το σύστημα ασφαλείας της viva wallet, το οποίο βασίζεται στη διεθνή εταιρεία προστασίας συναλλαγών (GLOBE SSL).

Η διαδικασία πληρωμής με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα είναι πολύ απλή:

  • Κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας, επιλέγετε τον τρόπο πληρωμής «Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα»
  • Μόλις ολοκληρώσετε την καταχώρηση, μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον της viva wallet
  • Συμπληρώνετε όλα τα απαραίτητα πεδία και επιλέγετε «Πληρωμή»

Ολοκληρώνοντας την πληρωμή, θα λάβετε e-mail με όλα τα στοιχεία της παραγγελίας σας.

Πληρωμή με κατάθεση ή μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό

Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, παρακαλούμε κάντε την κατάθεσή σας στο GR7602601250000810200432453  eurobank Δικαιούχος Λάσκαρη Παρασκευή

eurobank logo

Για να επιταχυνθεί η διαδικασία ελέγχου και επιβεβαίωσης της πληρωμής σας, κατά την κατάθεσή σας, στην «ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ» σας παρακαλούμε να βάλετε το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό της παραγγελίας σας. Έπειτα, στείλτε μας το αποδεικτικό της κατάθεσης με email στο mywedding24@gmail.com

  • Σας παρακαλούμε προχωρήσετε σε κατάθεση μέχρι και ΔΥΟ (2) ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ μετά την υποβολής της παραγγελίας σας. Εάν η πληρωμή σας ΔΕΝ επιβεβαιωθεί σε αυτό το διάστημα, η παραγγελία σας θα ακυρωθεί.
  • Εάν η πληρωμή σας γίνει από άλλη Τράπεζα από την Τράπεζα προορισμού, υπάρχει περίπτωση να χρεωθούν έξοδα κατάθεσης. Σε αυτή την περίπτωση, τα τυχόν έξοδα κατάθεσης επιβαρύνουν τον καταθέτη-αγοραστή και δεν μπορούν να χρεωθούν στο mywedding.gr ή να επιμεριστούν. Εάν ως πληρωμή της παραγγελίας εμφανιστεί ποσό μικρότερο από το ποσό της απόδειξης ή του τιμολογίου αγοράς, η πληρωμή δεν μπορεί να θεωρηθεί ολοκληρωμένη.
  • Τα τυχόν άλλα τραπεζικά έξοδα που μπορεί να προκύψουν για τη συναλλαγή δεν αφορούν σε δικές μας χρεώσεις και επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη. Για να αποφύγετε πιθανές επιπλέον χρεώσεις, καταθέστε το χρηματικό ποσό απ’ ευθείας σε μία από τις συνεργαζόμενες τράπεζες που αναφέρουμε παραπάνω.

Αποστολές εντός Ελλάδος

Κόστος μεταφορικών: 5,00€

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 100€

Κόστος αντικαταβολής: 3,00€

Αποστολές Κύπρου

Έξοδα αποστολής: 20,00€

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 231 500 7118, με e-mail στο mywedding24@gmail.com ή μέσω των social media σε messenger και instagram.

Βαπτιστικά Πακέτα

Τα βαπτιστικά πακέτα αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία.

Για αποστολές εντός Ελλάδος, το κόστος επιβάρυνσης είναι 15-18€ ανάλογα με το μέρος στο οποίο βρίσκεστε.

Για αποστολές στην Κύπρο, το κόστος επιβάρυνσης είναι 40€-50€.